“run with the pack”

bestuur

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven/De Bilt sinds 2013.

“run with the pack”

bestuur

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven sinds 2013.

bestuur

BESTUUR

Het bestuur van de club bestaat uit een groep enthousiaste rugbyvaders. Daarnaast is er een groep actieve ouders die meehelpen met de trainingen, coaching, wedstrijdplanningen, clubcommunicatie enzovoort.

voorzitter

STIJN DANIËLS

voorzitter

STIJN DANIËLS

We wonen sinds 2004 in Bilthoven. Als rugbyer in hart en nieren had ik snel door dat onze gemeente omringd is door goede rugbyclubs met een mooie historie. Voor ouders met jonge kinderen wel te ver om steeds te halen en te brengen. Het idee om een eigen club te starten was er al een tijdje. Ook woonden er verschillende uitstekende oud-rugbyers in Bilthoven.

In de vroege zomer van 2012 kruisten een aantal paden van deze vaders en startten we enthousiast op het grasveld voor het gemeentehuis met een rugby clinic voor kinderen. Vijf kwartalen later richtten we onze club op en werden we onthaald als nieuwe club binnen Rugby Nederland. Het geeft nog steeds veel voldoening om dagelijks te bouwen aan ons mooie clubje, zowel op het veld als bestuurlijk. Tevens is het mooi om de inzet en passie van de steeds groter wordende groep betrokken ouders te ervaren en de lol die we samen hebben. Kinderen kennis te laten maken met deze mooie, intense teamsport in combinatie met het doorgeven van de normen en waarden van rugby, voelt heel goed. Hun spelplezier en inzet op het veld te zien geeft echt energie!

Zelf ben ik als Mini (U12) bij de Haagsche Rugby Club begonnen. Daar heb ik de jeugd doorlopen en als senior mogen spelen, met een uitstap naar de Delftsche Studenten Rugby-Club tijdens mijn studie. In die periode heb ik alle nationale selecties doorlopen en ben ik meerdere malen Nederlands kampioen geweest.

secretaris

RUSTAN AVEZAAT

Secretaris

RUSTAN AVEZAAT

Sinds eind 2016 vervul ik de rol van secretaris. Door onze zoon ben ik in 2012 in aanraking gekomen met Rugby. Los van het feit dat ik het belangrijk vind een maatschappelijke bijdrage te leveren, wil ik dat doen in een omgeving die mij inspireert en waar een gezonde ambitie is. Het geeft ontzettend veel voldoening om onze club te helpen verder te groeien en haar een plek te geven binnen deze prachtige sport. Daarnaast doe ik dat met een team van gemotiveerde, maar vooral ook kundige en gezellige mensen.

SPONSORING EN ALGEMENE ZAKEN

JASPER VAN DEN NOUWELAND

SPONSORING EN ALGEMENE ZAKEN

JASPER VAN DEN NOUWELAND

Ik heb maar van één ding spijt in mijn leven en dat is dat ik niet op jongere leeftijd wist van rugby. Had ik het geweten, dan had ik het gespeeld… want man wat ben ik elke keer jaloers als ik de kids zie spelen of de verhalen van vroeger van de anderen hoor. De dynamiek, de tactiek, het fysieke maar natuurlijk ook het respect, plezier en de discipline gun ik iedereen!

Ik denk dat door die aantrekkingskracht ik ook steeds meer betrokken geraakt ben. Eerst als onwetende ouder (Polle en Boris), sinds 2016 ook onderdeel van het bestuur op commercieel vlak en inmiddels ook actief als trainer en coach. Het geeft me heel veel plezier en energie om met deze sport bezig te zijn en samen met een aantal bijzonder gezellige vrijwilligers iets op te bouwen.

PENNINGMEESTER

JAN-PAUL POST

PENNINGMEESTER

JAN-PAUL POST

Tijdens de studententijd in aanraking gekomen met rugby en sindsdien behoorlijk verknocht geraakt aan het spelletje met de ovale bal. Na vele jaren gespeeld bij de Utrechtsche Studenten Rugby Society werd het tijd om al het plezier en kennis inzake rugby over te brengen op de jeugd. Wat is dan mooier dan met een aantal rugby helden uit je eigen dorp een rugby club te beginnen.

Tot op de dag van vandaag nog geen haar op mijn hoofd die daar spijt van heeft als je ziet hoeveel vreugde, plezier en jolijt dat geeft bij de kids maar ook bij de ouders. Het blijft elke keer weer zo mooi om te zien hoe je samen zoveel verder komt, zo ook met de Stichtsche Rugby Football Club door toe doen van alle enthousiaste vrijwilligers die de club rijk is. Naast het besturen van de club is het training geven, coach zijn, scheidsrechter spelen en waar nodig (rugby) gaten invullen, mijn heerlijke 2e job!

TECHNISCHE ZAKEN

JEROEN PLAT

TECHNISCHE ZAKEN

JEROEN PLAT

Samen met Stijn Daniels en Jan-Paul Post vanaf dag één betrokken bij de oprichting van deze mooie club. Geboren in een rugbynest en van daaruit de sport met de paplepel ingegoten. Zelf altijd gespeeld en al vroeg betrokken bij training en coaching van verschillende teams. Ik vind het heerlijk om op het veld te staan en onze jeugd het spel te leren en de normen en waarden van onze mooie sport mee te geven. Ik probeer mijn passie op andere trainers en coaches over te brengen zodat we ook als club kunnen groeien. Ik ondersteun het bestuur mbt alles wat er op het veld gebeurt

GEDRAGSCODE

GEDRAGSCODE

SRFC hanteert gedragsregels voor begeleiders binnen haar club met als doel ongewenst gedrag in de relatie sporter en trainer/begeleider te verkleinen. Daarnaast fungeren ze als toetssteen voor het gedrag van begeleiders en sporters in concrete situaties.

Voor meer informatie lees verder het betreffende artikel op de website van NOC NSF.

contact

Neem contact op met ons als u vragen heeft over een proefles of lidmaatschap. Ook voor opmerkingen, tips en delen van nieuwsberichten kunt u dit formulier gebruiken. De club secretaris zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

5 + 10 =