Stichtsche Rugby Football Club

 

Clubinfo

logo-33

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven sinds 2013

logo-rond

Stichtsche Rugby Football Club

Bilthoven heeft sinds 2013 een eigen rugbyclub. Al ruim een jaar trainden tientallen kinderen fanatiek op het gras voor het gemeentehuis. Met een eigen trainingsveld bij hockeyclub SCHC en met de officiële oprichting bij Notarissen Houwing Van Beek op 29 oktober was de Stichtsche Rugby Football Club nu een feit.

Ontstaan

In de zomer van 2012 begonnen enkele enthousiaste rugbyvaders met trainingen voor kinderen op het grasveld voor het gemeentehuis. Dit bleek zo’n succes dat vervolgstappen niet konden uitblijven. Na overleg met de Nederlandse Rugby Bond en met de Gemeente De Bilt, werd al snel een geschikte locatie gevonden op het terrein van de Stichtsche Cricket en Hockey Club (SCHC). De volgende actie was het oprichten van een sportvereniging. De vereniging is de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels spelen de jeugdteams van de Stichtsche Wolven wekelijks hun wedstrijden tegen teams uit de regio. Ook hebben wij in 2018 onze eerste thuistournooien georganiseerd. 

Rugby

Volgens de legende pakte een voetballer in het plaatsje Rugby in 1823 de bal op en rende ermee naar het goal van de tegenstander. Anno 2013 is rugby een stoere sport waar sportiviteit, discipline en respect voorop staan. Mede daardoor neemt de populariteit van deze sport steeds meer toe. Minister Schippers roemde het rugby zelfs om zijn voorbeeldfunctie.

Interesse in rugby?

Ben jij zo’n jongen of meisje vanaf 5 jaar die wat anders wil? Wil je ook een keer komen rugbyen? Kom dan eens langs bij een training! Je kunt gewoon vrijblijvend een keer komen meetrainen om te kijken of je het wat vindt.  We trainen bij SCHC, op het trainingsveldje naast het hoofdveld, Kees Boekelaan 1, Bilthoven. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom. Je kunt ons ook bellen of mailen.

Contributie

De contributie bedraagt € 100,= per jaar voor Guppen (under 6)

Alle andere leden betalen € 150,= per jaar.

Voorzitter

Stijn Daniëls

Secretaris

Rustan Avezaat (bereikbaar op 06-29510430)

Manager Commerciële zaken

Jasper van den Nouweland

Penningmeester

Jan-Paul Post

E-mail

bestuur@srfc.nl

 

Gedragscode

SRFC hanteert gedragsregels voor begeleiders binnen haar club met als doel ongewenst gedrag in de relatie sporter en trainer/begeleider te verkleinen. Daarnaast fungeren ze als toetssteen voor het gedrag van begeleiders en sporters in concrete situaties.

Voor meer informatie lees verder het betreffende artikel op de website van NOC NSF

 

Privacy beleid Stichtsche Rugby Football Club

De Stichstche Rugby Football Club (hierna “ SRFC”)  hecht belang aan het beschermen van persoonsgegevens om het goed functioneren van de sportvereniging mogelijk te maken. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop SRFC persoonsgegevens verwerkt van leden en bezoekers van haar website. Uiteraard worden persoonsgegevens van leden en bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt SRFC zich in alle gevallen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de wet bescherming persoonsgegevens. Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is SRFC, Soestdijkseweg Zuid 251, 3721AE te Bilthoven

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor SRFC uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar functioneren als sportvereniging verzamelt en verwerkt SRFC persoonsgegevens van u:

  • wanneer u een lidmaatschap afsluit om u te kunnen informeren over aangelegenheden rondom uw lidmaatschap;
  • bij lidmaatschap worden naam, adres, woonplaats, foto, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum digitaal bewaard via het gecertificeerde systeem E-Rugby;
  • voor het verspreiden van (nieuws) brieven onder de leden;
  • voor de uitvoering van de overeenkomsten indien deze met u is gesloten, zoals clubsponsoring;
  • om het innen van contributie en aanverwante zaken mogelijk te maken waarbij door SRFC zelf geïnt wordt maar ook uit handen gegeven kan worden aan een derde partij;
  • bij het aanmelden bij de bond Rugby Nederland via het AVG gecertificeerde systeem E-Rugby.
E-mail en Recht van Verzet

Wanneer u uw toestemming heeft gegeven voor het verzenden van een nieuwsbrief en/of het verzoek voor het betalen van uw contributie en aanverwante zaken dan wordt deze via de mail toegezonden. U kunt uw toestemming altijd intrekken door u af te melden door het sturen van een e-mail naar bestuur@srfc.nl.

Gebruik van persoonsgegevens door derden

SRFC laat het gebruik van persoonsgegevens door derden zelf niet toe voor commerciële, liefdadigheid of ideële doeleinden.

Social Media

SRFC maakt gebruik van social media, met als doel bezoekers van haar website, leden en aspirant leden te informeren. SRFC is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan haar social media kanalen of de content op haar social media kanalen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met bestuur@srfc.nl.

Website van SRFC en andere websites

Op de website van SRFC treft u een aantal links aan naar andere websites. SRFC kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen

Heeft u na het lezen van ons privacy beleid nog vragen of opmerkingen hierover, stuur dan een e- mail naar: bestuur@srfc.nl.

Wijzigingen

SRFC behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy beleid. Indien er een belangrijke wijziging wordt doorgevoerd, die gevolgen heeft voor de wijze waarop SRFC uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website en/ of een nieuwsbrief via de mail.

Bilthoven, januari 2019.

Voor de tenues voor SRFC kunt u terecht op de Canterbury-webshop. Daar vindt U diverse Canterbury producten die speciaal voor onze club zijn gefabriceerd. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Nieuws

Support SRFC

Support SRFC

Heb je ons nieuwe SRFC rugbyveld al gezien? Dat is natuurlijk super. Toch hebben we ook nog ruimte nodig voor de opslag van ons trainingsmateriaal en om - bij slecht weer - even te schuilen. Een eigen SRFC Tinyhouse is hiervoor de ideale oplossing. En jij kan helpen...

Lees meer
Tussen 1 en 15 mei geen training!

Tussen 1 en 15 mei geen training!

Vanwege de meivakantie wordt er helaas geen training gegeven of wedstrijden gespeeld. We hopen je zo snel mogelijk na de vakantie weer op het rugbyveld te zien. Fijne vakantie!

Lees meer
Eerste Proeftraining een Succes!

Eerste Proeftraining een Succes!

We kijken terug op een geweldige stuif-es-in-training op het veld voor het gemeentehuis, met ruim 20 nieuwe kinderen! Waar we nu staan als club? 2 teams in elke jeugdklasse U8 / Turven, U10 / Benjamins en U12 / Mini’s. Volgend jaar eigen U14 / Cubs team, die op een...

Lees meer

Trainingen / Wedstrijden

De reguliere trainingen  beginnen weer op 1 september

Het nieuwe trainingsschema is als volgt:

Guppen (Under 6) & Turven (Under 8):          Woensdag                     16.00 – 17.00 uur
Benjamins (Under 10)                                     Dinsdag en donderdag  18.00 – 19.00 uur
Mini’s (Under 12)                                            Dinsdag en donderdag   18.00 – 19.00 uur

 

Corona-Regels
De volgende (landelijke) spelregels worden in acht genomen:
• Voor de jongste jeugd (GTBM) zijn er geen beperkingen rondom contact en afstand
• Voor de jeugd vanaf 12 jaar (de Cubs en Junioren) geldt dat zij onder strikte begeleiding
mogen sporten, geen contact mogen hebben en 1,5 meter afstand houden. Wij gaan er voor
zorgen dat ook zij aantrekkelijke trainingen aangeboden krijgen
• In zijn algemeenheid geldt dat ouders langs de lijn niet zijn toegestaan. Dus helaas
vooralsnog alleen halen en brengen. 

Locatie

We trainen op Stichtse, Kees Boekelaan 1, Bilthoven

Kleding

Sportkleding met bitje

Let op: ook tijdens de trainingen is een bitje verplicht!

Wedstrijden 

Wedstrijden en toernooien  zullen dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet
meer plaatsvinden. Sterker nog, het is op dit moment nog onduidelijk, ook bij Rugby Nederland,
wanneer en vooral hoe de reguliere activiteiten weer worden opgestart.

 

 

 

Contact

Stichtsche Rugby Football Club  

Kees Boekelaan 1, Bilthoven  [terrein van SCHC]

Email srfc@srfc.nl

Telefoon 06 26 07 66 95 (Jan-Paul Post)  

Facebook facebook.com/stichtscherfc

SRFC

Stichtsche Rugby Football Club

Kees Boekelaan 1, Bilthoven  [terrein van SCHC]

Sponsoren