Eind augustus werd het grasveld voor het gemeentehuis in Bilthoven eventjes toneel voor de Stichtsche Rugby Football Club. Het eigen veld bij SCHC was in onderhoud en de Get into Rugby introductie dagen konden daar prima gehouden worden. De zichtbaarheid midden in de gemeente en de geslaagde introductie van rugby zorgden voor een stroom van nieuwe jeugdleden.

Traditioneel start het rugby seizoen eind september en loopt dan door tot juni. Dit jaar mocht Stichtsche het seizoen starten in Amersfoort bij Rugby Club Eemland. Met alle nieuwe kinderen erbij stonden er op de kick-off dag voor dit seizoen drie eigen teams met begeleiding klaar. Dat bleef niet onopgemerkt op de velden van Eemland toen ruim 30 kinderen de Squeeze yell van de Stichtsche Wolven lieten horen.

Vorig weekend mocht SRFC haar eerste eigen event van het seizoen 2020 organiseren. Het weer was uitstekend en dat zorgde voor veel rugbyplezier. De nieuwe teams waren nog even onwennig maar konden al snel de eerste punten maken door de ovale bal op de grond te drukken achter de lijn van de tegenstanders. Leuke wedstrijden en een goede sfeer maakten een geslaagde dag voor alle rugbyers uit onze gemeente en de teams uit Driebergen en Amersfoort. De kop is eraf, Stichtsche gaat er een mooi rugby jaar van maken, Squeeze!