“run with the pack”

PROEFTRAINEN

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven/De Bilt sinds 2013.

“run with the pack”

PROEFTRAINEN

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven sinds 2013.

PROEFTRAINEN bij SRFC

PROEFTRAINEN bij SRFC

Wat is handig om te weten als je eenmaal lid bent geworden:

  • Kleding: we hebben natuurlijk als Stichtsche Wolf ons eigen tenue. De eerste paar keer mag je in je eigen sportkleren trainen, zodat je mee kan maken dat Rugby de sport voor jou is. Daarna hoort de aanschaf van een tenue erbij.
    • Dit verkopen we via de webshop van Canterbury: onze kleding vind je hier. Een tenue bestaat minimaal uit sokken, een broekje, een shirt en een bitje. Verder vind je er ook een hoody, pully en een lange trainingsbroek die zeker de moeite waard zijn.
    • Let op: schoenen staan niet in de webshop, maar worden door diverse winkels verkocht, o.a. door Decathlon in Utrecht en Maarssen en rugby-shop.nl in Driebergen. Kinderen tot en met 12 jaar spelen op noppenschoenen met rubberen noppen.

  • Trainen én…direct meedoen met wedstrijden. De ervaring leert dat het meedoen met wedstrijden enorm bijdraagt in het leerproces. Bovendien is het superleuk om met wedstrijden mee te doen. Ook als ouder is het genieten om ze lekker te zien rennen en plezier te hebben. Trainings- en wedstrijdschema’s vind je . Overigens is het met de Turven, Benjamins en Mini’s zo dat de wedstrijden regionaal gehouden worden. Normaal gesproken is het maximaal een half uurtje rijden naar een wedstrijd.

  • Je krijgt een Whatsapp uitnodiging voor de groep, waarin je kind thuishoort. Zo blijf je op de hoogte van de wekelijkse activiteiten en wedstrijden.

  • Contributie : die bedraagt € 150,= per jaar voor alle leden.

FORMULIER PROEFTRAINEN

Waarvoor wil je je aanmelden? *

Rugbyervaring? *

Toestemming AVG *

13 + 15 =

SRFC

srfc

Speelgenot en veiligheid voorop

Rugby is een stoere sport, die we de kinderen op een veilige manier bijbrengen, zeker voor de kleintjes. Onze coaches zijn goed opgeleid en de kinderen tot 9 jaar spelen zonder contact. Wat de diverse niveaus wel en niet mogen doen vind je op de Team pagina.

kleding

kleding

Sportkleding en schoenen met noppen.
Thermokleding voor als het koud is want een training gaat bijna altijd door!
Om deel te nemen aan een training is een bitje verplicht (net als bij de wedstrijden).