“run with the pack”

over SRFC

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven/De Bilt sinds 2013.

“run with the pack”

Over SRFC

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven sinds 2013.

OVER SRFC

OVER SRFC

De Stichtsche Rugby Football Club (SRFC) is een jonge, enthousiaste rugbyclub in Bilthoven voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. We richten ons primair op kinderen uit de gemeente De Bilt, Zeist Noord en Utrecht Oost.

Ons veld ligt op het sportpark Weltevreden in De Bilt, op het terrein van FC De Bilt. Het adres is Weltevreden 1 3731 AL De Bilt. 

In de jonge jeugd tot en met 15 jaar hebben we eigen teams, die meespelen in de districtscompetities van Rugby Nederland (de Nederlandse rugbybond). Voor de oudere jeugd van 16 tot 18 jaar hebben we samenwerking gezocht met Rugbyclub Eemland in Amersfoort en Utrechtse Rugby Club. Zij spelen mee in landelijke competities.

SRFC volgt de internationale opleidingsrichtlijnen van World Rugby en Rugby Nederland. Deze zijn gericht om jonge kinderen spelenderwijs en veilig het rugbyspel en het daarbij horende gedrag te leren.

De clubkleuren zijn donkerblauw met donkerrood. In ons logo zie je de Stichtsche wolf, ons symbool voor saamhorigheid, discipline, goed samenspel en doorzettingsvermogen.

Geïnteresseerd? Run with the pack!

contact

Neem contact op met ons als u vragen heeft over een proefles of lidmaatschap. Ook voor opmerkingen, tips en delen van nieuwsberichten kunt u dit formulier gebruiken. De club secretaris zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

13 + 6 =