Vriendjes en vriendinnetjes dag

14 april 2024

Rugby spelen is leuk, maar samen met een vriendje is het nog veel leuker! Afgelopen zondag organiseerden we een open training voor al onze wolven en hun vrienden, vriendinnnen, broertjes, zusjes en buurkinderen. Samen lekker ballen, het was een leuke en gezellige dolle boel op het veld!

Junioren KAMPIOEN

13 april 2024

Na een spannend seizoen waarbij onze wolven hard hebben getraind onder leiding van bevlogen trainer en coach Jasper zijn zij afgelopen zaterdag na een hele spannende wedstrijd tegen cluster Den Helder Schagen kampioen geworden! Gefeliciteerd mannen! Nu door naar het NK 7 's

Vrolijk Pasen

30 maart 2024

Hoog bezoek uit Zwitserland, ook dit jaar luiden the Swiss Barbarians samen met de Stichtse wolven het Paaswekend in.  Lekker ballen, een mooie verzorgde paas lunch en een bezoek van de Paas Haas.

Challenge Yourself

28 februari 2024

Een uitdagende sport activiteit van 12 weken voor jonge sporters in gemeente De Bilt. Een initiatief van SRFC, FC De Bilt, HSV Centrals en Irene volleybal. Sporters tussen de 12 en 16 jaar kunnen zich gratis aanmelden en worden 12 weken intensief begeleid door een ervaren team van coaches en fysio therapeuten, met het doel hun eigen challenge vorm te geven en te halen. "Challenge yourself" Voor meer informatie, zie de site https://challengeyourself.me/.

REF 1 - Rugby Nederland opleiding

10 februari 2024

Onder leiding van Michael en Stefan zijn er 20 nieuwe Rugby REF's level 1 opgeleid. Een mooie mix van enthousiaste Stichtsche wolven, rugby ouders, URC trainers en spelers van USRS. Zij zijn er klaar voor!  Michael en Stefan, enorm bedankt!

Zand tussen de tenen....

27 januari 2024

Uiteraard zijn onze wolven niet van suiker en echte bikkels, maar wat was het indoor Beach toernooi een succes! Lekker ballen en weer eens zand tussen de tenen. Wij kijken nu al uit naar North Sea Beach.

SRFC Wintergames

21 januari 2024

We zijn het jaar goed begonnen met onze wintergames en een tag rugby toernooi voor al onze spelers, hun broers, zussen en ouders! Een mooie dolle boel op de velden. Daarna hebben we met al de hongeringe wolven en spelers aan lange tafels onze magen kunnen vullen met een heerlijk  stamppoten buffet aangeboden door onze master cateraar Lotte (moeder van junior speler Louis).

SRFC Caterkeet

1 december 2023

Voor de hongerige wolven en al onze trouwe supporters. Onze eigen verrijdbare keuken voor bij het veld is er! Met dank aan een nieuwe sponsor hebben Ruth en Bas een mooie schaftkeet gezocht en gevonden voor de club. Er moet nog wel wat geklust worden. Help je mee? Neem dan contact op met het bestuur via info@srfc.nl.

De grote clubactie - allemaal enorm bedankt voor jullie steun!

24 november 2023

Onze wolven hebben met elkaar 1.276 loten verkocht! Wat een geweldig resultaat. Hiervan kunnen we mooie nieuwe trainingsmaterialen kopen. Iedereen enorm bedankt! Onze guppen (de jongste wolven van 4 en 5 jaar oud) en onze mini's (10 en 11 jaar) hebben naar rato de meeste loten verkocht. Deze hongerige wolven hebben met  hun team een "haute friture" dinner gewonnen. 

Stoere rugby oom sponsort het team van zijn neefje

22 november 2023

It runs in the family. De oom van onze nieuwe Stichtsche gup speelt ook rugby en heeft het hele guppen én het turven team gesponsord met 12 mooie nieuwe rugby ballen.  Dat is helemaal een leuke suikeroom, eentje die rugby speelt!  Beste Ome Joost, meneer Buck van Stekker store, namens al onze guppen en turven enorm bedankt!

Halloween training

31 oktober 2023

Onze Stichtsche wolven hebben het veld onveilig gemaakt tijdens de Halloween training, spannende spellen met zombies, weerwolven en spoken. Na afloop dracula soep, koeken met spinnenpoten en een broodje knak voor de uitgehongerde wolfjes, broers, zussen en ouders.

SRFC Lustrum - 10 jaar

28 oktober 2023

Op 29 oktober 2013 is SRFC opgericht. Deze mooie mijlpaal hebben we afgelopen zaterdag tijdens de WK finale goed gevierd met elkaar. Hoe mooi en bijzonder dat de eerste lichting wolven hun SRFC rugby ervaringen en herinneringen deelden met de oprichters en het bestuur. Rugby is meer dan een sport en Stichtsche meer dan een club. Op naar het volgende lustrum.

UK Newcastle trip 2023

17 oktober 2023

De eerste Stichtsche rugby trip naar de UK is een feit. Afgelopen zaterdag  vertrokken onze cubs en junioren naar Newcastle. Een overgetelijke reis met heel veel rugby, rugby, rugby, veel eten voor onze hongerige wolven, bubble football, rugby, rugby, weinig slaap, rugby en vooral heel veel lol en plezier! Al de wolven zijn weer aan wal en rusten nu even uit..... 

Rugby, ook iets voor jou?

1 september 2023

In samenwerking met Rugby Nederland worden er door heel Nederland "open trainingen" georganiseerd. Een mooi initiatief en daar doen wij graag aan mee. Wil je een keer meetrainen, altijd welkom. Stuur ons een berichtje, dan weten we dat je er bij bent en dan zien we je op het veld!

Eerste SRFC Kick-off weekend, mooie start nieuwe traditie

27 augustus 2023

Het allereerste SRFC kick-off weekend zit erop! Onze wolven namen het in landen team tegen elkaar op en streden om de felbegeerde SRFC Wolven cup. Het was een dolle boel met meer dan 60 rugby spelers op het veld. Een mooi begin van een nieuwe traditie.

Onze wolven zijn weer "los" het seizoen is begonnen

24 augustus 2023

Op zondag 20 en 27 augustus organiseren we open "stuif- in" trainingen. we starten om 10.00 uur. Iedereen is welkom om lekker mee te komen ballen, tot op het veld!

De jaarlijkse "end of season" BBQ

1 juli 2023

Onze befaamde Stichtsche grill masters hebben ook dit seizoen vol passie de BBQ bemand en onze wolven voorzien van een mooie "end of season" maaltijd. Al de buikjes zijn weer goed gevuld, nu uitbuiken en genieten van een welverdiende vakantie. Op naar het volgende seizoen.

North Sea Beach

27 juni 2023

Afgelopen weekend waren al de SRFC teams te vinden op North Sea Beach Scheveningen.
Een mooie afsluiting van het seizoen, wat een waanzinnig mooi toernooi!  Lekker gespeeld, gezwommen en alle wolven moe,  maar voldaan weer richting De Bilt.

SRFC Cubs op kamp "Duin & Beach"

27 juni 2023

Afgelopen weekend waren onze Cubs op pad. Een nachtje kamperen op Duinrell en zondag heerlijk ballen op het "beach" van Scheveningen. Een mooi weekend en nu even bijkomen!

Canterbury SRFC shop kortingscode

27 juni 2023

Ook in de Canterbury shop is de SALE begonnen.
Nog een mooi nieuw setje nodig voor het nieuwe seizoen, neem snel een kijkje!
Gebruik de code SRFCCC40.

DOM City

4 juni 2023

Ook dit jaar waren de Stichtsche wolven te vinden op het DOM City toernooi georganiseerd door URC. Een mooie rugby dag voor alle wolven. Onze Cubs zijn na een spannende finale tweede geworden. De beker krijgt een mooie plek in de SRFC prijzenkast.

Wind in de zeilen

20 mei 2023

Wat? geen wedstrijd? dan gaan we voor een alternatief! "De wind in de zeilen" en met elkaar het water op bij de Loosdrechtse plassen. Onze junioren hebben een mooie dag gehad en uiteraard gind de "ovale" bal mee en is er ook nog een pot rugby gespeeld in het zand. 

Wedstrijd seizoen is afgelopen

1 juni 2023

De Rugby Nederland compettie is afgelopen en we kijken terug op een mooi seizoen!
De shirts zijn gewassen en klaar voor het nieuwe seizoen, we hebben er al zin in.

Paasbezoek uit Zwitserland

4 april 2023

Zaterdag 8 april verwelkomen wij Le Barbarian Suisse Rugby Club, een team van enthousiaste benjamins en mini's en hun ouders. We maken er een gezellige rugby ochtend van en wie weet komt zelf de Paashaas nog op bezoek.

SRFC Cubs spelen spannende kruisfinales

1 april 2023

De Cubs hebben in de shields competitie de kruisfinales berieikt. Afgelopen zaterdag namen zij het op tegen RRC (Rotterdam) en de Maastrichtse RC. Twee spannende wedstrijden, de teams zijn aan elkaar gewaagd. Winst tegen Rotterdam en nips verloren van Maastricht. Op zaterdag 15 april treffen de teams elkaar weer, dit keer in Maastricht, we hebben er zin in!

Jongste SRFC rugby-ers zijn mascotte bij wedstrijd Nederlands team

Februari 2023

Als jonge Rugbyer droom je ervan om als International voor jouw land het veld in het nationale stadion op te lopen. Een droom waarmaken begint met het zetten van de eerste stap: als mascotte meelopen met jouw helden. Lees verder

Junioren on tour !

22 oktober 2022

Onze junioren vormen samen met  de Pink Panthers een sterk team. In oktober zijn zij "on tour" geweest naar de UK. Met de bus op de boot en na een mooie tocht door het Engelse landschap hebben zij een geweldige tijd in Bath gehad. Mooie potten rugby gespeeld en herinneringen voor het leven gemaakt met elkaar.

Share by: