“run with the pack”

geschiedenis SRFC

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven sinds 2013.

“run with the pack”

geschiedenis SRFC

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven sinds 2013.

Het ontstaan van SRFC

Het ontstaan van SRFC

Bilthoven, in gemeente De Bilt, heeft sinds 2013 zijn eigen rugbyclub. In de zomer van 2012 begonnen enkele enthousiaste Rugbyvaders met trainingen voor kinderen op het grasveld tegenover het gemeentehuis. Gedurende het jaar trainden tientallen kinderen fanatiek op deze locatie. Het bleek een enorm succes zodat vervolgstappen niet konden uitblijven.

Na overleg met de Nederlandse Rugby Bond en met de Gemeente De Bilt, werd een geschikte locatie gevonden op het terrein van de Stichtsche Cricket en Hockey Club (SCHC). Met ons eigen trainingsveld en de officiële oprichting bij Notarissen Houwing Van Beek, op 29 oktober, was SRFC een feit.

Onze sportvereniging is de afgelopen jaren flink gegroeid, inmiddels spelen de jeugdteams van de Stichtsche Wolven wekelijks wedstrijden tegen teams uit de regio. Sinds 2018 heeft SRFC zijn eerste thuis toernooi georganiseerd en investeren wij ook in het onderhoud en mogelijke uitbreiding van ons prachtige veld. Inmiddels telt onze club bijna 100 leden.

contact

Neem contact op met ons als u vragen heeft over een proefles of lidmaatschap. Ook voor opmerkingen, tips en delen van nieuwsberichten kunt u dit formulier gebruiken. De club secretaris zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

13 + 9 =