“run with the pack”

coaches & trainers

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven/De Bilt sinds 2013.

“run with the pack”

coaches & trainers

Stichtsche Rugby Football Club

De officiële rugbyclub in Bilthoven sinds 2013.

Coaches & trainers

COACHES & TRAINERS

Rugby is voor velen een onbekende sport. Het is een fysieke sport en ziet er soms misschien wat chaotisch uit. Gelukkig hebben we binnen onze vereniging een aantal gediplomeerde trainers die niet alleen de spelers het spel bij brengen maar ook de ouders wegwijs maken.

Ondersteuning

ondersteuning

Verder worden we gesteund door spelers / trainers van USRS en RUS de studenten verenigingen uit Utrecht.

Voor de enthousiaste ouders die zelf ook eens voor de groep willen staan verzorgen we samen met Rugby Nederland de volgende opleidingen.

 

  • Gamecoach
  • World Rugby Coach 1
  • World Rugby Coach 2
  • TBM scheidsrechter
  • World Rugby scheidsrechter 1

wedstrijdsecretariaat

ANIQUE BOERSMA

wedstrijdsecretariaat

ANIQUE BOERSMA & ELINE HOOGSTRA

Anique Boersma (l) zorgt er elke week voor dat onze Wolven weten tegen wie ze gaan spelen, zowel uit als thuis. Iedere week vindt er afstemming plaats met de tegenstanders, om zo alles in goede banen te leiden. Indien wij thuis spelen en wij gastclubs mogen ontvangen, dan organiseert Anique alles van A tot Z: de uitnodigingen voor de gastclubs met alle relevante informatie, het uitzetten van de velden, het vastleggen van de scheidsrechters en het opruimen na afloopt. Uiteraard met de hulp van enthousiaste ouders.

contact

Neem contact op met ons als u vragen heeft over een proefles of lidmaatschap. Ook voor opmerkingen, tips en delen van nieuwsberichten kunt u dit formulier gebruiken. De club secretaris zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

10 + 8 =